Nick: Finistere Oggetto: o rap e rocco Data: 24/5/2004 16.26.17 Visite: 133
e già lunrì e micheleè arrivat ccà rice a poscia a poscia e ì ric non m scetà po s fa miezjuorn e me so arruvigliat e facc colazione cu duje frsell spunzat nun è ancora ora e pranz ma seng fam ma iamm a salumeria pecchè nun me sazio senza pane mo me cucin nu spaghett cu stratt e se rimane a past c'à rong e nu poco i gatt sto aspettann cuntent rint a cucin c'anna venì a mangià luca e fratmcucin apparekkio a tavula e mett u stiavuk me sa che pe second me mangn a sausikkia nun è assai ma perlomen m'acconz a vocc me conz a nzalat ,magn comm u puorc e po ropp me cocc rit.:o rap e rocc o rap e rocc o rap erocc o rap e rocc.SENG FAMMM!!!! MO se so fatt i seje e me so arruvigliat n'atavot facc ra stanz a cucin, quindi facc nu poco e moto vec a mikele e ce ric che c'amma mangià i sceng nu mument, tu a chi te vuò kiavà? vac addu anzalon e accatt max mo ke metrovo piglio puer fox po torn a casa e azzecc i poscie nfacc u muro mamma mia inta sta stanza che diavule e puzz i pier menumale ke teng u timodore è pronto seng fam sto aspettann a sei ore miche nun ce mettere iu spezie ncopp a carne senò sti bistekk i puorc nun sann mittece ncopp sulo nu poco e sale pecchè a chimica a chest serv perlomen a chest vale pe sicond ce magnamm i mulignan arrustut i ce parl "come sei bella io ti mangio gnamm è sparut" mo ric u fora va a piglià u dolcett però primm maggia magnà miezu chilo e purpett michele rice iamm a penta a piglià i sigarett i nun ce veng a pier iamm ca uno FIRE LA' ce purtamm a luca che dice falla cantà arrivamm a penta e pigliamm i sigarett po ropp ce ne iamm nu poco addu gigett RIT Se fatt ll'una appiccio u karaoke e canto na canzone anz michè appiccia a televisione "ne rò vire a chella comm arap chelli cosc" ma camma fa cu telecapri ca nun se vere a posc mitt a pentaus cagn canale ca se vere a posc menumale marò nun so sazio seng famm ancor nun seng suonn ogg agg rurmut 18 or michè riman scinn all'università chier a pascal40 si me po venì a piglià mo so rimast sul sul michele sta rint o liett mo arap u frigorifer e accummenza natavot u bankett RIT E' VITA VERA.SEMPRE QUEL MIO AMICO DI QUAGLIETTA...
             |