Nick: ^NAPALM^ Oggetto: AI BILIV AI CHEN FLAI Data: 4/1/2005 20.49.59 Visite: 102
AI BILIV AI CHEN FLAI (AR CHELLI) ai iusd tu finc dat ai cud not gou on end laif uas nofing bat en ouful songhe bat nau ai nou d minin ov tru lov aim lernin on di evalastin arms if ai chen si it, den ai chen du it af ai ggiast biliv it, ders nafing tu it ai biliv ai chen flai ai biliv ai chen tacc d scai ai finc abaut it evri nait en dei spred mai uings end flai ouei ai biliv ai chen sor ai si mi rannin fru dat open doo ai biliv ai chen flai ai biliv ai chen flai ai biliv ai chen flai si ai uas on d verg ov brechin daun samtaims sailenz chen sim sou laud der ar miracols in laif ai mas aciv bat f'st ai nou it starz insaid ov mi, o if ai chen si it, den ai chen du it af ai giast biliv it, ders nafing tu it ei cas ai biliv in mi o if ai chen si it, den ai chen du it af ai giast biliv it, ders nafing tu it ei if ai ggiast spred mai uings ai chen flai ai chen flai ai chen flai, ei if ai ggiast spred mai uings ai chen flai flai ai ai ai |