Vai alla freccia - Homepage - BlogRoom - Mappa Visualizza Messaggi.
|
Nick: Mr_Blu Oggetto: Strade Data: 12/2/2003 13.34.45 Visite: 125
Signori je ma faccie a Mian so nat o corz e Secondiglian cammin p Succav Piscinola e Mariglian e vec a sti uagliun che capill rasat e o fierr mann o motorin appicciat a smart parchiggiat e vuje ricit c gent e merd ma ie e voglie ben a sti uagliun pcchè creritm nisciun l'ha maie rat nient Signori ma faccie a Punticiell a San Giuann a Barra ngop a Stell vec o brutt e o bell vec e speranz ca se n so ghiut vec a vicchiaia vec o destin e chi scenn cu na marenn sott o raccie tutt e matin na vita sana sana annanz e arret e a me m fet chest nun è vit è na cundann ca si scont mmiez a vie nu iuorn aret a n'at c'hann fatt nascer accis c'hann appicciat senza speranz si è proprie na cundann Signori uardamm e vtrin cu l'uocchie chine e man vacant e allor c vulit si pur nuie vulimm o nuost? Nun è colpa nost forz pure nuje na vot fossm stat brava gent forz pur a nuje c coce si pigliamm o fierr si pippamm a cucain si ce facimm l'eroin si passam a vita nost int e cancell ma stu munn vuie l'at criat nun è colpa nost nuie c'amma sul adeguat Signori nun me ricit ca chi fatic è onest dipend che vo ricer a fatic dipend che ce ra chistu destin c'amm rutt o cazz e voi direte ne ma comm parl? pulezzet sta vocc ie ve ric sul statv accort c'amma rutt o cazz. |
Rispondi al Messaggio | Indietro | Indice topic | Quota Testo | Vai su| Segnala ad un amico|Successivo

|