Nick: spacecowb Oggetto: X TUTTI I FAKE DI IRC... Data: 13/8/2005 14.23.8 Visite: 147
Fake Simply Red Watching love drifting away And I feel like I’m someone else The hurting is rough Long are the days And you have hurt me enough You’re scared to be loved You know that’s your way Your youth has made you too tough You’re hurting for love in so many ways The truth has hurt you enough I read a book And it’s your face Fake… it’s your face now Still my love for you was no mistake Fake… I will always love you Fake Hoping for love Day after day And it’s always someone else The hurting is rough Long are the days And you have hurt me enough You’re burning your hair On your cigarette, oh baby Turning your nose up At the clothes your girlfriend wears I don’t care Always, always, always I will love you Falsa Guardando l'amore andare alla deriva Mi sento come qualcun altro La ferita è dolorosa I giorni sono lunghi E tu mi hai ferito abbastanza Hai paura di essere amata Sai che questa è la tua via La tua giovinezza ti ha reso troppo dura Stai facendo male per amore in così tanti modi La verità ti ha ferito abbastanza Ho letto un libro ed era il tuo volto Falsa...è la tua faccia ora Dico ancora che il mio amore per te non era uno sbaglio Finta...ti amerò sempre Finta Sperando di non avere amore Giorno dopo giorno Ed è sempre qualcun altro La ferita è dolorosa I giorni sono lunghi E tu mi hai ferito abbastanza Ti stai bruciando i capelli Sulla sigaretta, oh baby Storcendo il naso ai vestiti che la tua ragazza indossa* Non mi interessa Sempre, sempre, sempre ti amerò * in pratica facendo la snob
  .....see you spacecowboy |