Nick: cupa Oggetto: UHHUHU Data: 23/12/2003 12.10.34 Visite: 206
PER CHI IERI SERA NON MI AVESSE CREDUTO....LUI ESISTE!!! A stammatin... Stammatin a itt muglierem, M: ne' giggi' k'amma fa' amma je' a vere' nu poko o programma nuovo r'amadeus? G: Aggio itt e qual'e' o problem!! m'aggio mis nu grand vestit a televesion ka tu si o vir muor! aggio pijat a ess e kriatur e simm jut add'amadeus. Comm song arrivat for a rai, aggio akkiappat ad amadeus, aggio itt: COMPARIEEEEEEEE', voglio vere' nu poc o programm tuoje nuovo oi', a itt amadues: siete qui' per l'eredita? Aggio itt comparie'! ma ke re' st'eredita', io so' venuto a vere' o programm, mika a trua' o muort lok. A: no l'eredita' il mio nuovo gioko! G: Ma comm'e' amadeus, tu vai ngopp addo' muort e te miett a pazzia', tu si' gent ka nun sap kampa' A: ma no il mio nuovo gioko!, vuole essere il mio concorrente? G: vicino a me, me vuo' fa pija' a kurrent? mmhhhh lievt nu pok a n'ananz oi, MA KU KI STAI AVENN?!?!? ...cap e quiz! A: cu vuje'. G: Ngopp o lutt e l'ogne re pier e partut nu pakkr BUUUUMM, ka l'ultima domanda ke ha fatto amadues, e' stat a domanda pensione, e AROPP L'AGGIO ITT VA! vuliv l'eredita? evut stu pakkr in eredita da giggino don perignon... giggino don perignon un uomo un mito.... NONO HO TROVATO FOTO,SPIACENTE
|